Cyprus Dietetic & Nutrition Association
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης και ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου, στο πλαίσιο δράσεων του «Έτος Διατροφής 2022» ενώνουν δυνάμεις και τεχνογνωσία, προσφέροντας το καλύτερο στην Κύπρο!

1 Ιουνίου 2022

News Item Image

Η  κορυφαία κυπριακή γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, Χαραλαμπίδης Κρίστης, ενώνει δυνάμεις με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, στο πλαίσιο δράσεων του Έτους Διατροφής 2022. H συνεργασία ανακοινώθηκε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από κοινού, συμβολικά την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στην αίθουσα Πολυχώρος.

Αποκλειστική αποστολή αυτής της συνεργασίας, την οποία υπογράφει και ο τίτλος της, «Σύμμαχοι για το καλύτερο στη διατροφή μας», είναι η προσφορά αξιόπιστων γνώσεων και πληροφοριών για τα τρόφιμα, τη διατροφή και τη διαιτολογία προς το ευρύ κοινό, τα Μέσα ενημέρωσης, το σύστημα υγείας, την εκπαίδευση και το σύνολο των πυλώνων της κοινωνίας που επηρεάζονται από την ποιότητα της διατροφής.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, πάνω από 7 δεκαετίες, έχει καταφέρει να συνδυάσει τη γευστική παράδοση του τόπου μας, με όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, είναι ο ειδικός φορέας για τη διάδοση της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, με τη συμμετοχή του συνόλου των   επιστημόνων που ενημερώνουν και φωτίζουν για την αξία της διατροφής στην υγεία.

Η καλή διατροφή και η επαρκής ενημέρωση για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, θωρακίζουν την υγεία και συνεισφέρουν δυναμικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Έτσι αυτή η συνένωση δυνάμεων θα μεταφέρει συστηματικά  σε κάθε γωνιά της Κύπρου το μήνυμα για τα οφέλη της σωστής διατροφής στοχεύοντας ειδικότερα στις νέες γενιές.

Για τις δραστηριότητες Χαραλαμπίδης Κρίστης και Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων, έχει δημιουργηθεί ειδική κοινή ιστοσελίδα, μέσα από την οποία οι συνεργαζόμενοι, μπορούν να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες, ιδέες και συμβουλές.

https://en.cydadietcharalambideschristis.com.cy/

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία, προσφέρει διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δείχνοντας μέριμνα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, συνεργαζόμενη με τοπικούς παραγωγούς.
Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.
Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων μέσα από απεριόριστες επιλογές ποιοτικής διατροφικής απόλαυσης, με ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση σε όλους τους Κύπριους πολίτες και καταναλωτές και να συμβάλει καθοριστικά  στο νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στον άνθρωπο, στη φύση και στις νεότερες γενιές.
Αποστολή της εταιρείας είναι να συμβάλει σε ένα βιώσιμο και καλύτερο μέλλον για όλους και να εξελίσσει και να προβάλει πολύ-επίπεδα τη διατροφική κληρονομιά της Κύπρου σε όλον τον κόσμο.
Προσηλωμένη στο όραμά της, εστιάζει και στο θετικό αντίκτυπο της εταιρείας στην κοινωνία της Κύπρου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, εφαρμόζει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΕΚΕ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης κι έμπρακτης προσφοράς, του οποίου πυρήνας είναι τα παιδιά και οι νέοι, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής, διατροφής, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας τους.
Έχοντας την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση στον πυρήνα της στρατηγικής της, η Χαραλαμπίδης Κρίστης έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ESG,  το οποίο αναπτύσσεται σε όλο το οικοσύστημα τις εταιρίας, ενώ έχοντας εναρμονιστεί με το νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, μαζί με τη Συμμετοχή έχουν στόχο να δημιουργήσουν προστιθέμενη κοινωνική αξία και υπό την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.
 

#CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas #EtosDiatrofis2022

 

 

F

Fo

« Πίσω

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.