Μπρουσκέτες με αβοκάντο και φρέσκια αναρή | Χαραλαμπίδης Κρίστης
Γιώργος Ερωτοκρίτου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
5 Σεπτεμβρίου 2022
Υγιεινές μπρουσκέτες με αβοκάντο, γιαούρτι στραγγάτο και αναρή!
Προετοιμασία
10
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
6
Λεπτά
Μερίδες
4
Συστατικά
- 3 χοντρές φέτες προζυμένιο Ψωμί
- 2 Αβοκάντο (κομμένα σε κύβους )
- 1 συσκευασία Στραγγάτο Γιαούρτι (2% λιπαρά) ,Χαραλαμπίδης Κρίστης
- 2 κουταλιές Ελαιόλαδο
- ½ δέσμη φρέσκο Κόλιανδρο (τα φύλλα μόνο )
- 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες )
- 1 πρέζα Μπούκοβο
- ½ Λάιμ τον χυμό του
- Λίγο Αλάτι
- 1 αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες για το σερβίρισμα
- 3 κουταλιές φρέσκια Αναρή (Ταλάρι) , Χαραλαμπίδης Κρίστης
Οδηγίες
- Σε ένα ταψάκι βάζετε τις φέτες με το ψωμί. Ακολούθως τις τοποθετείτε στο φούρνο ή σε τοστιέρα για να γίνουν καπήρες. Τις βάζετε στην άκρη.
- Μέσα σε ένα δυνατό μπλέντερ ρίχνετε τα δυο αβοκάντο, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τον κόλιανδρο, τα κρεμμυδάκια, το μπούκοβο, το χυμό λαιμ και το αλάτι. Χτυπάτε δυνατά για 6 λεπτά.
- Βγάζετε το μείγμα από το μπλέντερ και αλείφετε το ψωμί.
- Τέλος βάζετε από πάνω τις φέτες αβοκάντο και θρυμματίζετε με φρέσκια αναρή.