Αιγινό Γιαούρτι με Σπιρουλίνα
Γιώργος Ερωτοκρίτου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
22 Νοεμβρίου 2021
Αιγινό γιαούρτι με σπιρουλίνα και ξηρούς καρπούς!
Προετοιμασία
5
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
10
Λεπτά
Μερίδες
5

Συστατικά
- 400g Χαραλαμπίδης Κρίστης Βιολογικό αιγινό Γιαούρτι
- 15g. Σπιρουλίνα (σκόνη)
- 45g. Βρώμη
- 30g. ξηροί Καρποί
- 30g. αποξηραμένα Φρούτα
- 30g Μέλι θυμαρίσιο
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ βάζετε το γιαούρτι με τη σπιρουλίνα και ανακατεύετε καλά να διαλυθεί η δεύτερη
- Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολάκια και προσθέτετε τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς και γαρνίρετε με τα παστά φρούτα και το μέλι