Cyprus Dietetic & Nutrition Association
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αιγινό Γιαούρτι με Σπιρουλίνα

Γιώργος Ερωτοκρίτου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
22 Νοεμβρίου 2021

Αιγινό γιαούρτι με σπιρουλίνα και ξηρούς καρπούς!

Προετοιμασία
5
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
10
Λεπτά
Μερίδες
5

Συστατικά

 

  • 400g Χαραλαμπίδης Κρίστης Βιολογικό αιγινό Γιαούρτι
  • 15g. Σπιρουλίνα (σκόνη)
  • 45g. Βρώμη
  • 30g. ξηροί Καρποί
  • 30g. αποξηραμένα Φρούτα
  • 30g Μέλι θυμαρίσιο

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπολ βάζετε το γιαούρτι με τη σπιρουλίνα και ανακατεύετε καλά να διαλυθεί η δεύτερη
  2. Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολάκια και προσθέτετε τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς και γαρνίρετε με τα παστά φρούτα και το μέλι
© 2022 Charalambides Christis. All rights reserved.