Halloumi Poke Bowl | Χαραλαμπίδης Κρίστης
Frixos Personal Chefing
Κατάλληλο για χορτοφάγους
26 Απριλίου 2024
Φτιάξε μαζί μας Halloumi Poke Bowl & θα γίνει το αγαπημένο σου!
Προετοιμασία
15
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
20
Λεπτά
Μερίδες
1
Συστατικά
- 6 Φέτες Πισσουρκώτικο Aιγοπρόβειο Χαλλούμι, Χαραλαμπίδης Κρίστης
- 1 Χούφτα Φασόλια Εdamame, βρασμένα
- 1 Χούφτα Μικρό Σπανάκι
- 1 Κολοκυθάκι, κομμένο σε σπιράλ
- 1 Καρότο, κομμένο σε σπιράλ
- 1 Αγγουράκι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- ½ Αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
- 1 Κούπα Μαγειρεμένο Κινόα
- 4 Ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 Ραπανάκι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- Λίγες Μαύρες Ελιές
- 1 Βραστό Αυγό, κομμένο στη μέση
- ½ κ.γ. Γλυκιές Νιφάδες Τσίλι
- ½ κ.γ. Σπόροι Σουσάμι
- 1 κ.σ. Φρέσκος Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
- 6 κ.σ. Ντρέσινγκ Ντιζόν
- ¼ κ.γ. Ψιλό Αλάτι
- ¼ κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Μαύρο Πιπέρι
Οδηγίες
- Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, και το τοποθετούμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Μετά από ένα λεπτό, ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τις φέτες του χαλλουμιού και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν καλά, 2-3’ κάθε πλευρά. Αφαιρούμε από το τηγάνι και κρατάμε στην άκρη.
- Φτιάχνουμε το μπολ μας με διακοσμητικό τρόπο, προσθέτοντας το ένα δίπλα στο άλλο:
- Φασόλια Edamame
- Σπανάκι
- Κινόα
- Καρότο
- Κολοκυθάκι
- Αγγούρι
- Περιχύνουμε με το μισό ντρέσινγκ και προσθέτουμε από πάνω:
- Φέτες Χαλλούμι (πάνω από τα edamame)
- Φέτες Αβοκάντο (πάνω από το σπανάκι)
- Ντοματίνια
- Αυγό
- Ελιές
- Ραπανάκια
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, πασπαλίζουμε με τις νιφάδες τσίλι και τους σπόρους σουσαμιού για γαρνιτούρα και προσθέτουμε τον μαϊντανό. Σερβίρουμε το υπόλοιπο ντρέσινγκ στο πλάι.