Cyprus Dietetic & Nutrition Association
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σαλάτα με Παντζάρι και Σάλτσα από Γιαούρτι | Χαραλαμπίδης Κρίστης

Γιώργος Ερωτοκρίτου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
3 Φεβρουαρίου 2023

Healthy Σαλάτα με Παντζάρι και Σάλτσα από Γιαούρτι

Προετοιμασία
10
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
10
Λεπτά
Μερίδες
4

Συστατικά

  • 500g. Baby Σπανάκι
  • 250g. Ρεβίθια (βρασμένα)
  • 2 Παντζάρια (Βρασμένα και κομμένα σε κύβους)
  • 10 Ντοματίνια (κομμένα στα τέσσερα)
  • 3 κουταλιές Καλαμπόκι
  • Αβοκάντο (κομμένο σε λεπτές φέτες)
  • Λίγο Ηλιόσπορο

Για τη σάλτσα

  • 200g. Στραγγάτο Γιαούρτι (2% λιπαρά)  Χαραλαμπίδης Κρίστης
  • 2 κουταλιές Μουστάρδα
  • 1 κουταλιά Ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι Μέλι
  • Αλάτι & Πιπέρι

Οδηγίες

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά για τη σαλάτα. Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε στην άκρη.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά της σάλτσας. Με ένα σύρμα ανακατεύετε καλά.
  3. Τέλος πρόσθετετε τη σάλτσα μέσα στο μπολ με τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.