Pizza με Σαλάμι Πεπερόνι και Αγκινάρες | Χαραλαμπίδης Κρίστης
Γιώργος Ερωτοκρίτου
30 Νοεμβρίου 2022
Pizza με Σαλάμι Πεπερόνι και Αγκινάρες.
Προετοιμασία
10
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
25
Λεπτά
Μερίδες
8

Συστατικά
- 2 συσκευασίες Pizza Μαργαρίτα, Χρυσή Ζύμη
- 200g. Μοτσαρέλα (τριμμένη ) , Χαραλαμπίδης Κρίστης
- 12 φέτες σαλάμι Πεπερόνι
- 2 Αγκινάρες μαριναρισμένες (κομμένες στα τέσσερα )
- 6 Ντοματίνια (κομμένα στη μέση )
- Φρέσκος Βασιλικός και καπνιστό αλάτι για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
- Βάζετε τις πίτσες σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί .
- Προσθέτετε τη μοτσαρέλα στην επιφάνεια και τις φέτες πεπερόνι.
- Μετά βάζετε τις αγκινάρες και τα ντοματίνια.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 17-20 λεπτά.
- Τέλος βγάζετε από το φούρνο, γαρνίρετε με φρέσκο βασιλικό και καπνιστό αλάτι, και σερβίρετε.