Cyprus Dietetic & Nutrition Association
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pizza με Σαλάμι Πεπερόνι και Αγκινάρες | Χαραλαμπίδης Κρίστης

Γιώργος Ερωτοκρίτου
30 Νοεμβρίου 2022

Pizza με Σαλάμι Πεπερόνι  και Αγκινάρες.

Προετοιμασία
10
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
25
Λεπτά
Μερίδες
8

Συστατικά

  • 2 συσκευασίες  Pizza Μαργαρίτα, Χρυσή Ζύμη
  • 200g.  Μοτσαρέλα (τριμμένη ) , Χαραλαμπίδης Κρίστης
  • 12 φέτες  σαλάμι Πεπερόνι 
  • 2 Αγκινάρες μαριναρισμένες (κομμένες στα τέσσερα )
  • 6 Ντοματίνια (κομμένα στη μέση )
  • Φρέσκος Βασιλικός και καπνιστό αλάτι για το γαρνίρισμα

Οδηγίες

  • Βάζετε τις πίτσες σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί .
  • Προσθέτετε τη μοτσαρέλα στην επιφάνεια και τις φέτες πεπερόνι.  
  • Μετά βάζετε τις αγκινάρες και τα ντοματίνια.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 17-20 λεπτά.
  • Τέλος βγάζετε από το φούρνο, γαρνίρετε με φρέσκο βασιλικό και καπνιστό αλάτι, και σερβίρετε.
© 2023 Charalambides Christis. All rights reserved.